Način pripreme
Umutiti jaja i kiselo mleko. Dodati brašno, prašak za pecivo, so, ulje i ponovo promešati (dobija se gusta smesa).
Iseckati kisele krastavce, kobasicu i izmrviti sir. Dodati ih smesi zajedno sa bosiljkom, majčinom dušicom i origanom, promešati smesu (možete dodati i otkoštene maslinke u smesu, isekane ili cele - po izboru).
Zagrejati rernu na 180 stepeni. Prekriti pleh za mafine isečenim papirom za pečenje.
Rasporediti smesu u kalupe i staviti u svaki kalup po jedan čeri paradajz, pritisnuti ga da potone.
Odozgo premazati kečapom, narendati kačkavalj i staviti po jednu maslinku na svaki slani mafin.
Pečemo pica mafine 35-40 minuta.
Ako vam se dopadaju ovi parti pica mafini, obavezno probajte i naše pitice mafine ili ove ukusne mafine sa sirom.