Način pripreme
U čistoj posudi umutite belanca u sneg. Dodajte sok od limuna i postepeno dodajte šećer. Umutite veoma dobro do vazdušastog i sjajnog krema sa čvrstim vrhovima.
Podelite smesu na dva dela. U jedan deo dodajte boju za kolače i pažljivo promešajte. Napunite špric za tortu sa zvezdastim krajem. U pleh stavite papir za pečenje. Špricajte ružice u pleh.
Pospite ih šećernim kuglicama. Pecite (sušite) ih na 100 stepeni oko 2 sata. Izvadite puslice i poređajte ih na rešetku. Napunite belu smesu u špric za tortu sa okruglim krajem. Špricajte loptice jednu do druge u pleh. Pospite i njih šećernim kuglicama i pecite na isti način.
Poređajte zelene puslice na poslužavnik i pospite kokosovim brašnom, a bele pospite šećerom u prahu, kao imitacijom snega.
Broj puslica zavisi od veličine.