Način pripreme
U posudu se sipa toplo mleko i u njemu rastvara kvasac i šećer. Brašno se proseva zajedno sa solju. U njega se dodaje kvasac i jaja. Zamesi se meko testo. Ostavlja se da nadođe i deli na 8 delova. Od svakog dela se razvija tanka kora.
Namaže se uljem, posipa orasima i ratlukom iseckanim na kockice. Pokriva se drugom korom. Ponovo se posipa orasima i ratlukom, ali ovaj put dodajte i pomorandžinu koru.
Uvijte u rolat i isecite na parčiće oko 2 cm. Tako uradite i sa preostalim testom. Poređajte u namazan pleh i razmaknite jendo od drugog. Ostavite da nadođe i pecite na 200 stepeni oko 35-40 minuta.
Ostavite da se dobro ohladi. U šerpicu stavite maslac, šeće, vodu i pomorandžinu koru. Kuvajte 5 minuta, ostavite malo da se ohladi i prelijte hladne pužiće.