Način pripreme
Istopimo maslac i čokoladu. Kad se ohlade u njih dodajemo kiselu pavlaku. Dodaje se kašikom i meša pažljivo, da se ne rastopi.
Umutimo slatku pavlaku mikserom sve dok ne postane gusta. Dodajemo i nju u drugu pavlaku. Na kraju dodajemo izrendanu koru limuna, vanilu i kokos.
Mešamo.
Svaki keks potapamo za jedan sekund u mleko.
Dno kalupa mažemo tankim slojem krema. Najbolje je da kalup može da se otvara sa strane.
Vlažan keks ređamo preko namazanog dna kalupa. Mazemo krem i ređamo keks. Završavamo sa kremom.
Torta se ostavlja u frizideru na 12 sati.
Prilikom vađenja prolazimo nožem po ivicama kalupa da ga radvojimo od torte. Posipamo kokosom odozgo i sa strane. Možete je ukrasiti parčicima čokoladice Baunti ili Rafaelom.
Brzo, lako i ukusno!