Način pripreme
Razbijte tri jaja sa šoljom i po šećera, dobro umutite, dodajte 1 vanilu, 3 kašike kakaa, pola šolje kiselog mleka, 1 šolju kafe, 1 prašak za pecivo, 4 kašike ulja i brašno jednu šolju. Treba da se dobije testo za biskvit.
Sipajte testo u namazanu posudu za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni na 170 stepeni dok se ne dobije suva kora. Ostavite koru da odstoji i isecite na dva dela.
Razmutite puding od vanile dr. Etker, ali ne sa 400 ml kako piše na pakovanju već sa 300 ml hladnog mleka, dodajte švapski sir i tačnu pavlaku. Dodajte šećer u prahu po ukusu.
Mažite koru, prekrijte je drugom i namažite i nju. Ukras je po vašem izboru. Možete da pospete s čim god vam padne na pamet, sve dok to volite.
Mnogo lako, mnogo ukusno i još brzo! Prijatno!