Špikovana svinjska plećka

14/03/2017
"Svako može da peče meso, ali ne može svako da napravi ukusnu i krtu svinjsku plećku. Zato vam predstavljamo ovu jedinstveno ukusan i proveren recept. Ide uz bokal vina!"
Priprema30 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno110 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19 243
  • Pregledi tokom meseca225
  • Pregledi tokom sedmice20
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Obradite meso sa začinima i ostavite da odstoji u marinadi oko sat vremena.

Nakon toga, nožem napravite proreze i unutra stavite beli luk i šargarepu.

Stavite u pleh, dodajte mast i malo vina. Pokrijte folijom i pecite.

Kada se skoro gotovo, skinite foliju i dopecite. Servira se sa krompir pireom i laganim sosom za pečeno meso, a može i sa sosom od pečuraka.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar