Meraklijsko prženo povrće

14/03/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4524
"Najukusnija seosko prženo jelo, zbog koga ćete bez blama da poližete tanjir do poslednjeg zalogaja "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 285
  • Pregledi tokom meseca66
  • Pregledi tokom desmice37
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U veliki tiganj stavite dosta ulja da se zagreje.

Isecite paprike, patlidžane, luk i stavite ih da se prže, dok povremeno mešate.

Za to vreme oljuštite paradajz i deo isecite, a ostatak narendajte. Isecite i tikvice.

Čim se povrće u itganju ispržilo, dodajte tikvice i paradajz.

Isecite beli luk, peršun i stavite ih u jelo.

Ostavite jelo da se krčka dok ne ispari voda.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar