Način pripreme
Umutite mikserom meki margarin sa šećerom, dok se ne sjedine.
Dodajte jaja jedno po jedno uz neprestano mućenje. Dodajte vanilu, umešano prosejano brašno sa praškom za pecivo i na kraju čokoladne mrvice, s tim što njih mešate špatulom.
Sipajte smesu u tavu premazanu margarinom (ne veću od 26 cm u prečniku). Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotovo, ostavite na hladnom da se potpuno ohladi i nasecite na komade po vašoj želji.
Napravite sirup, tako što sjedinite sve sastojke i kada provri, ravnomerno prelijte ohlađeni kolač.
Za krem glazuru odvojite 100 ml mleka i u njega rastvorite skrob. Preostalo mleko sipajte u metalnu posudu zajedno sa šećerom, maslacem, kakaom i stavite na tihu vatru.
Malo pre nego što provri, dodajte rastvoreni skrob i mešajte energično i jednom smeru dok se krem ne zgusne. Prelijte preko kolača i ravnomerno rasporedite.