Krem Diplomat

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
15/03/2017
"Ni diplomatski imunitet neće sačuvati ovaj krem da bude pojeden "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 1
  • Ukupno pregledano2 706
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano1

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U belanca dodati šećer, brašno i mleko, pa sve promešati i kuvati dok se ne zgusne.

Dodati želatin. Mešanjem dovesti do hlađenja, da se ne bi oformila kora.

Dodati vanilu. Belanca umutiti i dodati u krem. Podeliti na pola, pa u jednu polovinu dodati kakao. U krem dodati koru од лимуна.

U navlažen kalup za kuglof naliti krem, pa preko njega krem sa kakaom. Ostaviti u frižider da zamrzne.

Rejting

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar