Panakota sa kiselim mlekom i slatkom od jagoda

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
16/03/2017
"Želite nešto slatko? Pogledajte ovaj ukusni italijanski krem za specijalne povode ili bez povoda "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano784
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jedno pakovanje želatina rastvoriti u 5 kašika vode. Kada se rastvori i nabubri, staviti u mikrotalasnu na kratko.

Slatko od jagoda sjediniti sa 2-3 kašike vode i dodati gotov želatin. Promešati i sipati pod naklonom u čaše, pa ostaviti da se želira.

Rastvorite drugi listić želatina na isti način.

Kiselo mleko umutiti sa medom i šećerom, dodati i želatin. Mlečnu smesu naliti u čaše i ostaviti 1 sat u frižideru da se želira.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar