Način pripreme
Na ćuretini napravite male zareze (0, 5 x 0, 5 cm). Šargarepu, beli luk i maslac naseckajte na male kockice i ubacujte ih u različite proreze koje ste napravili. Posolite i pobiberite meso prema vašem ukusu, prelijte ga 1 kašikom soja sosa i ostavite ga 1 sat u frižideru (pokriveno folijom ili u kutiji).
Kada meso odstoji, izvadite ga i stavite u kesu za pečenje. Dolijte vodu, preostali soja sos, ulje i belo vino. Zatvorite kesu i napravite 1-2 male rupice u kesi. Pecite na 180 stepeni najmanje 1 sat i 10 minuta, a u zavisnosti od jačine rerne, možda i sat i po.
Meso je gotovo kada dobije prijatnu boju. Izvadite ga iz rerne i pažljivo sklonite kesu da ne ostanu komadi na mesu ili u sosu.
Sos koji je ostao u kesi razredite sa još jednom kašikom soja sosa, 2-3 kašike vode i belog vina i 1 kašikom brašna. Dobro promešajte da nema grudvica i stavite u tiganj ili šerpicu na vatru za 2-3 minuta, dok se ne zgusne.
Prilikom serviranja prelijte meso ovim sosom, da ne bude suvo.