Kasapska piletina

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
02/04/2017
"Tajna ukusa je u ... medu. Probajte, ocenite i uživajte u društvu prijatelja, jer svi zaslužuju da probaju ovaj specijalitet "
Priprema50 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno80 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 656
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • crvena paprika - 3 komada
  • zelena paprika - 3 komada
  • sveži kupus - 150 g
  • šargarepa - 3 komada
  • pileći file - 500 g
  • med - 2 kašike
  • ulje - 3 kašike
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Paprike operite i ispecite ih u rerni. Oljuštite ih i nasecite na trake.

Pileće meso nasecite na tanke i dugačke trake (da dobijete veličinu pomfrita).

U dubokom tiganju ugrejte ulje i ispržite meso dok ne porumeni. Nakon toga dodajte šargarepu, nasečenu na polukrugove ili na tanke trake. Pržite i njih oko 5 minuta sa mesom. Dodajte kupus, nasečen na krupnije.

Posolite i dodajte prethodno opečene paprike.

Tajna ukusa je u medu. Njega dodajte neposredno pre nego što sklonite tiganj sa vatre, ali kada budete sigurni da je sve dobro isprženo. Dodajte med, promešajte dobro i sklonite sa vatre.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar