Krem sa filadelfijom i jagodama

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Новак
5
6
15/04/2017
"Raskošan, osvežavajući i aromatičan desert koji možete spremiti čak i da ste potpuni novajlija u kuhinji "
Priprema20 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno25 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 187
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • krem sir - 300 g Filadelfija
  • šećer u prahu - 100 g
  • jagode - 300 g
  • šećer - 4 kašike
  • voda - 4 kašike
  • keks - 30 komada
* merne jedinice

Način pripreme

U malu šerpu sipajte 4 kašike vode, 4 kašike šećera i dodajte iseckane jagode.

Stavite na slabu vatru, dok se šećer ne otopi. Umutite filadelfiju sa šećerom u prahu.

Na dno svake čaše izmrvite keks, pa preko stavite nekoliko kašičica jagoda, a zatim stavite krem.

Ređajte tako sve dok ne potrošite sve sastojke.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar