Zečetina sa arpadžikom i krompirom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
17/04/2017
"Bogatstvo izuzetne kombinacije raznih ukusa i aroma spremljeno na neverovatan način!"
Priprema30 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno150 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano205
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zečetinu isecite na veće komade, posolite i malo uvaljajte u brašno. Propržite ih u ulju.

Izvadite meso i malo proržite šargarepu sa arpadžikom. U krug ređajte meso, šargarepu, krompir i pečurke.

Pa ponovo meso, arpadžik, karompir i tako sve dok imate sastojke. Između svih sastojaka posipajte začine.

Preko prelijte sokom od paradajza, vinom i šoljom vode u koje ste raszmutili brašno. Stavite đuvečaru u rernu i neka se sve peče na srednjoj temperaturi.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar