Pirinač sa krilcima i paradajzom

24/04/2017
"Aromatična gozba sa pilećim krilcima traži nezasićenog, kome će praviti društvo za ručak "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 003
  • Pregledi tokom meseca55
  • Pregledi tokom desmice9
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šoroku šerpu sipajte ulje i ostavite da se ugreje. Očistite krilca i ispržite ih. Očistite, operite spanać i dodajte u krilca. Oljuštite šargarepu i luk i iseckajte ih.

Dodajte ih u šerpu i promešajte. Ostavite da se dinstaju poklopljeni, s vremena na vreme mešajući. Kada povrće omekša, stavite pirinač, sipajte paradajz i vrelu vodu.

Posolite i promešajte. Kad provri ostavite 10 minuta i iskljušite ringlu. Ostavite jelo poklopljeno dok ne upije svu tečnost.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti