Krem sa maskarponeom i kivijem

04/05/2017
"Savršen desert - očaravajučeg ukusa i toliko lak za pripremu "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano180
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • maskarpone - 300 g
  • kisela pavlaka - 400 g
  • eurokrem - 100 g
  • čokolada sa lešnicima - 50 g
  • šećer u prahu - 200 g
  • kivi - 1/2 kg
* merne jedinice

Način pripreme

Podelomo pavlaku i maskapone na dva jednaka dela. U pola maskaronea dodajemo pola kisele pavlake i 100 g šećera u prahu i mutimo mikserom.

Ponavljamo isto i sa prestalim delovima maskarponea, pavlake i šećera u prahu i ovaj put dodajemo i eurokrem i čokoladu, koja je prethodno izrendana.

Tako dobijamo beo i braon krem.

Oljuštimo kivi i pasiramo dok se ne dobije krem.

Serviramo krem u visokim providnim čašama, ređamo beli, braon krem, kivi krem i završavamo belim kremom.

Dekorišemo kriškama kivija po ivicama čaše.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar