Način pripreme
Pripremimo koru, muteći žumanca od četiri jaja i jedno celo jaje s polovinom šećera dok ne pobele.
Četiri belanca umutimo s drugom polovinom šećera u sneg i dodamo u testo. Sipamo pažljivo i prašak za pecivo, narendanu koru limuna i brašno, koliko je neophodno da testo bude gostine kao za tortu.
Sipamo testo u pravougaonu posudu za pečenje i pečemo u zagrejanoj rerni na 170 stepeni dok ne bude gotovo (ne treba da prepečemo koru). Gotovu koru stavljamo na kuhinjsku krpu i uvijamo u rolat odmah kad izvadimo iz rerne.
Kad se ohladi kora razvijemo je i namažemo kremom koji smo pripremili mešajući jaja, šećer, brašno i sveže mleko i stavljamo da se kuva dok se ne zgusne, dok mešamo.
U gotov krem dodajemo narendanu koru limuna, maslac i sok od limuna. Ohladimo i namažemmo rolat ovim kremom i uvijamo ponovo. Odozgo možemo namazati kremom ili posuti šećerom u prahu.