Voćna rakija

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
67
1
176
20/05/2017
"Da nazdravimo odležalom domaćom voćnom rakijom!"
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 627
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • voće - različito, sezonsko
* merne jedinice

Način pripreme

Voćna rakija se pravi od različitih vrsta sezonskog voća. Obično je sadržaj šećera u voću nizak.

Voće očistiti od koštica i dobro ispasirati u kašu.

Sadržaj šećera možete povećati ukoliko se u kašu dodaju kompot, nektar, slatko i marmelada sa isteklim rokom trajanja.

Moguće je dodati i samo šećer.

Nakon destilacije, voćna rakija treba da bude 38 gradi.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar