Piletina sa krompirom i belim vinom

23/05/2017
"Jedan klasičan recept koji smo tu i tamo probali, da se dobije ovaj neodoljivi ukus "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano941
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom desmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavljamo pileće meso u pleh, dodajemo oljušten i isečen krompir i luk.

Posipamo biberom, origanom i solju po ukusu. Dodajemo brašno.

Sipamo vino i 1 šolju vode. Posipamo maslinovim uljem. Dodajemo kravlji maslac i pečemo dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar