Pečurke punjene topljenim sirom i kačkavaljem

08/06/2017
"Nije predjelo, nego prava kulinarska bajka za nezasićene "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 837
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo pečurke od korena (i njih možete peći u plehu sa celim pečurkama).

Operemo i osušimo. Poređamo ih u pleh. Stavljamo masalc na svaku pečurkicu.

Ređamo topljeni sir odozgo i rendamo kačkavalj.

Možete dodati začine po ukusu - beli luk u prahu, origano, biber... šta vam duša poželi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar