Bukovače u rerni

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8864
3
27/06/2017
"Malo soli i u rernu - a posle sveža salata i belo vino - takav je plan za večeras "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20 430
  • Pregledi tokom meseca103
  • Pregledi tokom sedmice147
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • bukovače - 500 g
  • so
  • maslac - 2 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se operu, očiste i poređaju u podmazanu posudu za pečenje, ne seku se.

Kapne im se još malo maslaca i posole se. Peku se u zagrejanoj rerni na umerenoj temperaturi.

Nakon samo nekoliko minuta imaćate ispečene pečurke, čiji ukus podseća na onaj od krhkog pilećeg mesa.

Gotove pečurke možete da kombinujete sa svežom salatom od lisnatog povrća.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar