Pileće grudi sa soja sosom

Jelena AndonovJelena AndonovDžedaj93711
10/06/2017
"Toliko jednostavni za pripremu i toliko ukusni mekani i sočni pileći filei, idealni za svaku priliku."
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano635
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće grudi - 1 porcija
  • kravlji maslac - 2 kašike
  • soja sos - 2 kašike
  • so
  • paradajz pire - 1 kašičica
  • voda - 1 šolja
* merne jedinice

Način pripreme

Meso naseći. Na ringlu staviti tiganj sa kravljim maslacem.

Dodati i nasečeno pileće meso, promešati i ostaviti da se uprži.

Nakon toga dodati so, soja sos, paradajz pire i vodu.

Ostaviti meso da se krčka dok ne ispari sva voda. Odozgo možete posuti peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar