Neodoljivi pileći želuci sa vrganjem

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
07/07/2017
"Aplauz za ideju - neverovatno ukusni pileći želudci sa pečurkama "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano308
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći želuci - 500 g
  • vrganj - 100 g, suv
  • maslac - 50 g
  • pavlaka za kuvanje - 100 ml
  • so
  • aleva paprika
  • beli biber
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte želuce dok ne budu gotovi. Treba da budu potpuno mekani (možete iskoristiti ekspres lonac).

Potopite suve vrganje u hladnu vodu da omekšaju.

Ocedite želudce i pečurke i prebacite ih u glinenu posudu - đuvečaru. Posolite, dodajte alevu papriku i beli biber.

Dodajte maslac, 1/2 od bujona i prelijte pavlakom.

Zapecite u rerni oko 15 minuta. Ukus je zaista neodoljiv!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar