Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Iznutrice»Pileći želuci sa kačkavaljem u rerni

Pileći želuci sa kačkavaljem u rerni

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2157k421
Pileći želuci sa kačkavaljem u rerni
Fotografije: User#206770
1 / 3
02/01/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"Da, ukusni su pileći želuci, kada su sa pečurkama i kačkavaljem, pripremljeni u rerni"

Potrebni sastojci

  • kačkavalj - 150 g za posipanje
  • biber
  • pileći želuci - 400 g, kuvani
  • crni luk - 2 glavice
  • pečurke - 150 - 200 g iz tegle ili sveže
  • maslac - 50 g
  • soja sos
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite luk i iseckajte ga. Pečurke ocedite od vode, ako su iz tegle.

U tiganj dodajte maslac i na njemu dinstajte pečurke i luk.

Gotove, isečene želuce dodajte u tiganj, pa sve začinite soja sosom i biberom.

Sve prebacite u posudu i odozgo narendajte kačkavalj.

Stavite posudu u rernu i pecite dok se kačkavalj ne istopi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: