Jagnjeća čorba

02/07/2017
"Bogata i aromatična čorba, od koje ćete garantovano sipati dodatno "
Priprema15 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno95 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 843
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjeće meso - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • brašno - 2 supene kašike
  • jaja - 2 komada
  • zelen za supu - 1 veza
  • peršun
  • sok od limuna
  • mast - 2 supene kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Rastopite maslac/ulje u šerpi i propržite sitno iseckan luk i meso isečeno na komade.

Pospite meso brašnom, promešajte i pržite 10-ak minuta.

Dodajte zelen za supu, sipajte dovoljno tople vode i kuvajte dok meso ne omekša.

Zapržite gotovu supu sa umućenim jajetom sa sokom od limuna. Servirajte toplu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar