Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Kajgana sa viršlama i sirom

Kajgana sa viršlama i sirom

VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva
Autor
2k5449k528
Kajgana sa viršlama i sirom
Fotografije: Albena Atanasova
1 / 5
15/07/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
5 min.
Ukupno
10 min.
Porcije
1
"Brza ideja za večeru, kada nemate ni minut vremena"

Potrebni sastojci

  • jaja - 2 komada
  • ulje - 2 kašike
  • so - 1 prstohvat
  • biber - 1 prstohvat
  • peršun - 3 struka
  • viršle - 1 komad
  • sir - 20 g
  • aleva paprika - 1 prstohvat
* merne jedinice

Način pripreme

U posudi viljuškom umutite jaja i prstohvat soli.

Dodajte izmrvljeni sir i viršlu, iseckanu na komadiće.

Ulje zagrejte i sipajte smesu sa jajima.

Mešajte dok jaja ne postanu čvrsta.

Sipajte u tanjir, pa preko posipajte prstohvat aleve paprike i poslužite sa strukom svežeg peršuna.

Brzo i ukusno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: