Torta sa malinama i Dulce de leche-om

14/08/2017
"Predstavljamo vam jednu jedinstvenu tortu od keksa, koja je u sebi iskombinovala savršenu harmoniju ukusa! Uživajte "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5 838
  • Pregledi tokom meseca302
  • Pregledi tokom sedmice33
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • keks - 400 g, čajni
  • sveže mleko - 100 ml
  • maskarpone - 500 g
  • tečna pavlaka - 200 ml
  • dulce de leche - 400 g
  • maline - 200 g
  • orasi - 4 supene kašike (mleveni)
  • čokoladne mrvice
  • čokoladne perle
* merne jedinice

Način pripreme

Maskarpone i karamelizovano mleko se na kratko mute mikserom na najmanjoj brzini. Posebno se umuti hladna pavlaka.

Dodajte je u smesu iz nekoliko puta, pažljivo mešajte spatulom. U kalup, sa dnom koje se otvara, poređajte red keksa, svaki na sekundu potopite u sveže mleko.

Nanesite krem, pospite delom oraha i stavite nekoliko malina. Ponavljajte proceduru dok se sastojci ne potroše.

Tortu stavite u frižider na 6-7 sati. Kad dobro odstoji skinite obruč i ukrasite po želji. Ja sam koristila čokoladne mrvice, čokoladne perle i maline!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar