Način pripreme
Prvo pripremite sos tako što iseckate sitno luk, a paprike na tanke kriške. Dinstajte ih na kratko u ugrejanom ulju i maslacu dok ne omekšaju. Dodajte sitno iseckan beli luk.
Dodajte začine - majčinu dušicu, lovorov list, biber i brašno. Sve dobro promešajte i razredite bujonom i crvenim vinom.
Ostavite sos da se krčka oko 10 minuta, na tihoj vatri, dok se ne redukuje. Dodajte pavlaku i začinite solju i mlevenim biberom. Kad se zgusne, skinite sa vatre. Izvadite zrna bibera i lovorovog lista.
U međuvremenu u drugom tiganju ugrejte ulje i pecite šnicle od svinjskih grudi , prethodno začinjene solju i biberom. Pržite oko 3-4 minuta sa svih strana. Kad ih okrenete dodajte u njih maslac i kad se rastopi ih obilno prelijte.
Skuvajte testeninu prema uputstvu proizvođača i začinite je solju i rastopljenim maslacem.