Pečena svinjska kolenica sa marinadom od vina

01/08/2017
"Prava užitak za oči - krta kolenica sa marinadom od vina "
Priprema20 min.
Kuvanje150 min.
Ukupno170 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano377
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kolenice stavljamo u duboki pleh, na dno se stavljaju strukovi peršuna.

Stavljamo crveno vino, morsku sol, biber i alevu papriku, čubar i beli luk. Lepo ih namažemo dobijenom marinadom i ostavljamo da odstoji oko jedan sat.

Sipamo vodu, koliko da ih pokrije, uvijamo aluminijumskom folijom i stavljamo u rernu na oko dva i po sata na umerenoj temperaturi.

Proverimo da li su gotovi i skidamo foliju da se lagano zapeku.

Serviramo sa prženim krompirićima i čašom domaćeg vina.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar