bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pečena Riba»Skuša na roštilju

Skuša na roštilju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
14k4k4k
Skuša na roštilju
Fotografije: Zoritsa
1 / 9
14/09/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema190 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno200 min.
Porcije2
"Svi smo probali skušu na roštilju, svi volimo skušu na roštilju!"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Skuša se očisti i poređa u sledeću marinadu.

Luk se iseče na sitno i njim se poređaju ribe koje su pre toga obilno namazane maslinovim uljem i limunom. Pospu se sa malo soli i aleve paprike i nakon što odstoje oko sat vremena, prelivaju se belim vinom i stoje tako oko 2 sata, može i više.

Ocede se i peku na roštilju ili na žaru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: