Uvijena pita sa bulgurom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
28/09/2017
"Volimo svakakve pite, ali ovoj smo baš privrženi "
Priprema40 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno90 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano957
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prelijte bulgur kipućom vodom, tako da ga voda pokrije 3 prsta više, pa kad upije vodu, pomešajte ga sa mrvljenim sirom i jajima.

Svaku koru stavite preko krpe, kako bi lakše uvijali.

Svaku koru posipajte nadevom i uvijte sa krpom. Ređajte rolnice u tepsiju koju ste premazali maslacem i poprskajte ih uljem.

Pecite pitu u prethodno zagrejanoj rerni dok ne bude gotova.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar