Rižoto sa šparglama i parmezanom

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
2k
40
246
20/10/2017
"Istančan predlog za prave kulinare "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano626
  • Pregledi tokom meseca133
  • Pregledi tokom sedmice13
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zagrejte maslac u tiganju i upržite u njemu luk i beli luk. Dodajte pirinač, pržite još 1-2 minuta i sipajte 300 ml bujona i šafran.

Dinstajte dok pirinače ne upije tečnost. Sipajte i preostali bujon. Čim i njega upije pirinač, sipajte vino i promešajte.

Dodajte skuvane i nasečene špargle i čim je pirinač mekan, pospite parmezanom, posolite i dodajte biber. Poslužite odmah.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar