Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Piletina»Rolatići»Pileći rolati sa kruškom

Pileći rolati sa kruškom

Albena AsenovaAlbena Asenova
Guru
8102673k264
Pileći rolati sa kruškom
Fotografije: Albena Asenova
1 / 3
29/10/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
6
"Sveža kombnacija piletine, pečuraka i sireva - ukus u koji ćete se zaljubiti"

Potrebni sastojci

  • pileće šnicle - 6 komada, od bataka
  • kruške - 1 komad
  • topljeni sir - 6 listova topljenog sita za sendviče
  • kamamber sir - 50 g
  • pečurke - 200 g
  • čedar sir - izrendan
  • kačkavalj - 50 g, izrendan
  • kisela pavlaka - 200 g
  • belo vino - 70 ml
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Pileće šnicle se lagano izlupaju da se istanje. Posipaju se solju i biberom.

U svaku šniclu se stavlja list topljenog sira, kriška oljuštene kruške i kruška Kamamber sira.

Šnicla se uvija u rolat i ako je potrebno učvrsti se čačkalicom za zube.

Uvijeni rolati se ređaju u pleh, prethodno namazan masalcem. Pečurke se očiste i seku na kruške, koje se stavljaju sa strane i oko rolata.

U posebnoj posudi se umuti kisela pavlaka, vino, mleveni biber, izrendan čedar sir i izrendan kačkavalj. Sve se dobro promeša.

Dobijenom smesom se prelivaju rolati i stavljaju da se peku u rerni na 180 stepeni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: