Troslojni paj sa mlevenim mesom

29/10/2017
"Svideće vam se svaki sloj, ali ćete se zaljubiti u celu kombinaciju "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano246
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Zamesite mleveno meso sa sitno iseckanom šargarepom, lukom. Dodajte jaje i začine i dobro mesite. Rasporedite mleveno meso preko namazane, okrugle posude - pleha, vatrostalne činije, kalupa za paj.

Zapečemo ovaj sloj oko 15 minuta. Za to vreme u ugrejanoj masti propržimo iseckan beli luk. U njega dodajte paradajz pire sa malo vode i začinimo po ukusu.

Ovaj sos sipamo preko mlevenog mesa kao drugi sloj.

Prethodno skuvan krompir izgnječimo sa maslacem, stavljamo so po ukusu i njega rasporedimo kao treći sloj.

Odozgo stavljamo rendani kačkavalj i pečemo još 15-20 minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti