Način pripreme
Stavite komade bundeve u pleh i pospite ih šećerom. Sipajte malo vode, samo toliko da bundeva ne zagori i pecite dok bundeva ne omekša.
U toku pečenja, možda ćete trebati da dolijete još malo vode. Gotovu bundevu izgnječite u pire i ostavite je da se ohladi.
Pažljivo razdvojite keks od punjenja uz pomoć noža. Keks promešajte sa 3 kašike vode i sameljite ga u blenderu dok ne dobijete homogenu smesu.
Ovu smesu podelite na dno malih vatrostalnih posudica i pritisnite je, da bi napravili podlogu od keksa.
Promešajte pire od bundeve sa pavlakom i kremom iz keksa i sve ispasirajte. Sipajte ovu smesu preko keksa u posudama i pecite u zagrejanoj rerni oko 15 minuta.
Ostavite 4-5 sati da se ohlade mali čizkejkovi i poslužite ih pospipane zaslađenim kakaom.