Pileći file sa paradajz sosom i mocarelom

04/11/2017
"Obožavam recepte koji završavaju sa.. i vratite u rernu dok se mocarela ne rastopi "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 596
  • Pregledi tokom meseca78
  • Pregledi tokom sedmice13
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Od pilećeg filea napravite 4 šnicle. Lagano ih izlupajte čekićem, začinite solju i biberom i uvaljajte ih u brašno.

Pržite u ugrejanoj masti. Poređajte ih u pleh.

U tiganju sa ugrejanim uljem porpržite iseckan luk i beli luk. U njih dodajte pasirani paradajz i ostavite sos da vri desetak minuta.

Dodajte začine i sipajte smesu preko filea. Pecite na 200 stepeni oko 20 minuta.

Izvadite pleh i preko svakog filea stavite rendanu mocarelu. Vratite ponovo u rernu na nekoliko minuta, koliko da se mocarela rastopi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar