Način pripreme
U šerpu sipajte šećer i karamelizujte. Prelijte vrelom vodom veoma pažljivo. Ostavite da se potpuno ohladi i sipajte sveže mleko. Umutite maslac sa 70 g šećera i dodajte 1 po 1 jaje, brašno, pomešano sa praškom za pecivo i vanilom.
Na kraju dodajte karamel mleko. Zamesite testo, podelite ga na 8 loptica, razvijte oklagijom i pecite na papiru prečnika 24 cm. Peku se veoma brzo u ugrejanoj rerni na 250 stepeni. Pazite da na zagore, zato što postaju tvrde.
Priprema fila: Stavite mleko da provri i lagano dodajte smesu od jaja i skroba plus izlomljenu čokoladu. Na kraju dodajte maslac, vanilu i energirčno mešajte dok se ne rastopi. Dobije se mekan i gust krem.
Kore možete preliti i sastaviti filom. Odozgo takođe premažite filom. Ukras je po želji, ali ja sam prelila čokoladnim ganašem i ukrasila fondanom u obliku jelkica, pahuljica.