Način pripreme
Umutite pavlaku u posudi. Pomoću špatule dodajte maskarpone. Mešajte pažljivo.
U kalup za tortu sa dnom koje se skida poređajte keks, potpapajući ga pre toga na kratko u zagrejano sveže mleko.
Stavite malo krema i naređajte gusto jedan red oljuštenih i isečenih breskvi. Preko njih malo krema (možete da narendate i malo čokolade) i ponovo red keksa.
Ako želite veću tortu povećajte sastojke i napravite više kora sa keksom, breskvama i kremom. Završite tortu redom breskvi i namažite je preostalim kremom.
Ostavite da se ohladi na nekoliko sati. Dok čekate pripremite kornete. Pomoću noža polako i pažljivo rasecite kornete.
Zagrejte pavlaku do tačke ključanja i istopite čokoladu. Potopite kornete u čokoladni sos i pažljivo ih stavite na poslužavnik.
Ostavite na kratko u frižider da se stegne čokolada. Poređajte kornete preko torte i našpricajte preostali ganaš unutra u njih. Ukrasite s breskvama po ukusu.