Način pripreme
Od navedenih sastojaka zamesite meko testo. Ostavite da nadođe dok se ne udvostruči. Podelite testo na dve lopte. Razvucite jednu loptu u koru, veću od pleha u kome ćete peći i stavite je na papir za pečenje (tako će vam biti lakše da je prebacite u pleh).
Namažite je maslacem i pospite začinima po vašem ukusu (ja sam posula majčinom dušicom, čubrom, bosiljkom i origanom). Razvucite lagano. U sredinu stavite jednu posudicu za krem karamel. Isecite na 16 trouglova, počnite od posudice ka napred.
Pospite sirom svaki treći trougao. Uzmite jedan trougao koji nije posut i poklopite ga preko posutog. Tako uradite i sa ostalima. Svaki uvijte i uvijte u oblik puža, jedan uvijte u sredini.
Premestite zajedno sa papirom za pečenje i ostavite da nadođe. Namažite umućenim jajetom sa malo ulja. Po želji pospite susamom ili semenom maka i pecite na 200 stepeni 40 minuta. Izvadite i namažite maslacem.