Keks torta sa kakaom i rumom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8523
3
16/11/2017
"Iskreno, možemo da radimo kao kvalifikovani degustaori torti, čak ćemo početi i od ove "
Priprema10 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno15 min.
Porcije15
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano841
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U velikoj posudi se nalomi keks na male parčiće.

Na slaboj vatri se istopi maslac. Nakon što se istopio, dodaje mu se šećer, rum i kakao. Meša se neprekidno dok se ne dobije gladak krem.

Nalomljeni keksi se posipaju mlekom i meša se.

Nakon toga se u keks dodaje krem od maslaca i orasi na krupno isečeni.

Meša se i smesa se sipa u kalup za tortu.

Torta ostaje nekoliko sati u frižideru.

Odozgo može da se ukrasi prema sopstvenom ukusu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar