Pečena bundeva sa svežim mlekom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70513
17/11/2017
"Znate li kako se sprema pečena bundeva?"
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 919
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Bundeva se očisti od semenog dela, oljušti se od kore i iseče na parčiće. Uvalja se u prezle i stavlja u podmazanu posudu za pečenje.

Posipa se šećerom i preliva sa svežim mlekom. Peče se u prethodno zagrejanoj rerni na umerenoj temperaturi dok ne bude gotova.

Ispečena bundeva se posipa cimetom i servira se.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar