Način pripreme
Pomoću tučka istanjite šnicle. Posolite i pospite začinom. Ostavite ih u frižider dok pripremate nadev. U tiganju s malo ulja izdinstajte pečurke. Isecite jaje, masline, krastavčiće i topljeni sir na kocke. Slaninu isecite na štapiće.
Uzmite jednu šniclu, preko nje stavite nadev i uvijte u rolnu. Tako uradite i sa ostalim proizvodima. Poređajte rolnice u posudu za pečenje. Sipajte vino, malo vode i ulje. Uvijte folijom i pecite na 200 stepeni oko 40 minuta. Pred kraj pečenja skinite foliju i dopecite. Šunka, kačkavalj i sir se iseku na jednake kocke.
Poređajte ih na ražnjiće, za svaku porciju treba napraviti ražnjić sa kačkavaljem, ražnjić sa šunkom i ražnjić sa topljenim sirom. Umutite jaja sa malo soli i bibera. Pohujte ih u sledećem redu - brašno, jaje, prezle, jaje i ispržite dok ne dobiju zlatastu boju s obe strane. Zagrejte malo ulja i izdinstajte isečene kriške pečuraka. Sipajte vino i pavlaku. Nakon 2-3 minuta sklonite s ringle. Vreme je da sklopimo jelo.
U tanjir stavite rolnicu. Prelijte je sa dve kašike sosa. Uzmite po jedan šiš (šunka, kačkavalj, topljeni sir) i pažljivo ih ispravit ena gore, da liši na šator. Stavite odozgo polovinu paradajza da ih spojite. Ukrasite kriškama limuna i maslinama. Po želji možete da dodate prženi krompir.