Supa od pačijeg bataka

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
11/12/2017
"Praktično, lako za pripremu i toliko ukusno, da odmah zapisujemo recept "
Priprema10 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano111
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavite pačiji batak da se kuva u 2 litra vode. Nakon toga procedite bujon i odvojte meso.

Stavite ponovo bujon i meso da se kuvaju dodajući očišćeno i isečeno povrće.

Ostavite da se krčka 30 minuta i začinite solju i biberom.

Sklonite s ringle i začinite umućenim jajetom i pavlakom. Promešajte s iseckanim peršunom i servirajte u posudicama.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar