Punjeni krompirići za goste

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8226
3
14/12/2017
"Toliko su ukusni, da vaši gosti neće otići dok ne pojedu i poslednji punjeni krompir "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano7 476
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo krompir i skuvamo ga u posoljenoj vodi. U posudu stavimo isečene na sitno pečurke, šunku i kisele krastavčiće. Dodajemo majonez i so po ukusu i promešamo dobro.

Skuvani krompir sečemo na polovine i pomoću kašičice ga izdubljujemo.

Poređamo ga u posudu za pečenje, koju smo prethodno namazali s malo masnoće.

Svaku polovinu punimo smesom i stavljamo da se zapeku u rerni na 180-200 stepeni.

Nakon što se zapeku prekrivamo narendanim kačkavaljem ili ako je mekši - isečenim na tanke kriške. Odozgo posipamo kurkumom i vraćamo da se zapeče kačkavalj.

Punjeni krompir je idealan za predjelo tokom praznika.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar