Način pripreme
Ostavite lisnato testo da se prilagodi temperaturi. Razvucite koru i blago razvijte. Pomoću prstena ili čaše isecite krugove.
Oblepite zidove gnezda za mafine i ispecite u zagrejanoj rerni dok ne postanu zlatasti. Pre toga izbušite osnovu listanih pogačica viljuškom. Brzo se ispeku, zato pazite da ih ne izgorite.
Pažljivo ih izvadite iz kalupa i poređajte ih u odgovarajuću posudu za serviranje.
Umutite puding dodajući hladno sveže mleko pomoću miksera dok ne postane vazdušast.
Rastvorite želatin u hladnoj vodi i zagrejte ga u mikrotalasnoj rerni pazeći da ne pokipi. Dodajte gotov želatin u puding i promešajte u homogenu smesu.
Napunite korpice gotovim kremom i ostavite da se stegne u frižideru oko sat vremena.
Pre serviranja pospite čokoladnim mrvicama ili dekorišite po vašoj želji.