Način pripreme
Pomešajte sve sastojke za marinadu.
Napravite proreze u mesu oko 2 cm širine, nemojte seći do kraja, da se napravi lepeza. Natrljajte meso svuda sa marinadom, pospite začinima. Uvijte u foliju i stavite u frižide na 4-5 sati, najbolje na jednu noć.
Isecite topljeni sir, kačkavalj i slaninu na komade, veličine proreza. Izvadite meso iz marinade.
Ja sam isekla topljeni sir na tanke krugove i u svaki prorez sam stavila po 3 komada. Između topljenog sira i kačkavalja staivte slaninu.
Prelijte marinadom, uvijte aluminijumskom folijom i stavite u prethodno ugrejanu rernu na 200 stepeni. Pecite oko 30 minuta, nakon toga smanjite na 180 i pecite jedan sat.
Nakon toga skinite foliju i ostavite da se zapeče odozgo.
Prijatno!
Napomena: možete da procedite sos koji se odvojio i da ga servirate uz meso.
Nisam stavljala sos, dovolljan je soja sos, sir i kačkavalj.