Način pripreme
Isecite kroasan na male kriške. Od svežeg mleka odvojite jedan deo u kome ćete rastvorii skrob, dok ne dobijete kašu.
Ugrejte preostalo mleko. Dodajte šećer i rastvoreni skrob. Mešajte neprestano, dok se krem ne zgusne.
U pleh, sa ivicama koje se skidaju, poređajte jedan red krišaka od kroasana. Prelijte kremom. Stavite suve borovnice.
Oljuštite kivi i isecite ga na krugove. Preko krema poređajte deo kivija. Pospite iseckanim orasima.
Poređajte još jedan red kroasana. Prelijte kremom i poravnajte. Poređajte komadiće kivija za dekoraciju.
Rastvorite želatin prema uputstvu na pakovanju. Komadiće kivija namažite želatinom uz pomoć silikonske četke. Pospite orasima i ukrasite rendanom čokoladom i peruanskom jagodom.
Ohladite pre serviranja.