Bonapeti.rs»Recepti»Testenine»Taljatele sa slaninom i pečurkama

Taljatele sa slaninom i pečurkama

Taljatele sa slaninom i pečurkama
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
6
"Danas na ručak zovemo samo obožavaoce italijanske kuhinje. Nemojte se gurati, molim vas"

Potrebni sastojci

  • taljatele - 500 g
  • maslac - 2 suepne kašike
  • majonez - 200 g
  • slanina - 200 g
  • pečurke - 200 g
  • kukuruz - 3 - 4 supene kašike iz konzerve
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte taljatele prema uputstvu na pakovanju. Ocedite ih i ostavite da se ohlade.

Isecite slaninu na male komade i dinstajte ih u maslacu.

Dodajte pečurke, isečene na kriške i kuvajte dok ne omekšaju, uz neprestano mešanje.

Skinite posudu sa vatre i ostavite da se ohladi.

Dodajte majonez u taljatele i promešajte.

Dodajte slaninu, pečurke i kukuruz. Servirajte u odgovarajućoj posudi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: