Krompir punjen jajima, sirom i lukom

14/02/2018
"Toliko prosto, toliko savršeno ukusno"
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 855
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Operite krompir i stavite ga da se kuva, kad se skuva i ohladi, isecite ga na pola.

Izu svake polovine izvadite unutrašnjost malom kašikom. Sitno iseckajte izvađenu unutrašnjost, dodajte jaja, izmrvljeni sir, ostavite malo za posipanej odozgo.

Isecite mladi luk i dodajte i njega, pospite solju i kurkmom. Lepo promešajte smesu, u svaku izvađenu unutrašnjost stavite po komad maslaca i napunite krompire.

Pecite u umerenoj rerni dok ne porumeni. Kad isključite rernu, pospite ih rendanim sirom. Servirajte tople!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar