Paradajz punjen jajima i sirom

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
2029
2
27/01/2020
"Čovek prvo jede očima, a upravo je ovaj punjeni paradajz dokaz za ovu tvrdnju "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano87
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz pažljivo izdubite i napunite smesom koju napravite.

U posudu stavite sir, pa mu dodajte sitno seckani crveni luk, beli luk, šargarepu, praziluk, ljutu papriku, peršun, so i biber.

Kada ovu smesu stavite u paradajz, odozgo dodajte sirovo jaje.

Pecite punjeni paradajz oko 20 minuta na 180-200 stepeni u sredini rerne.

Dobra ideja je da na dno paradajza stavite kašičicu prezli, jer je ponekad smesa unutar paradajza previše vlažna.

Važan je i izbor paradajza, tako da uvek odaberite paradajz domaće proizvodnje, da bi punjeni paradajz sa jajima i sirom bio neverovatno ukusan i da lepo izgleda.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar